YAMAHA

Vi er stolte over å kunne kalle oss en av Norges fremste forhandlere av Yamaha kjøretøy. Hos oss kan du bestille alt fra vannscooter til ATV. Vi er også ett autorisert Yamaha verksted og kan tilby både servicer og reparasjon av din Yamaha.

Kontakt oss om du ønsker å teste et av våre produkter

Vi er et autorisert YAMAHA verksted

Noe som betyr at du du også kan få oppfølging etter at du har handlet hos oss

MOTORSYKLER

Enten du er ute etter sporty prestasjoner eller hverdagsglede, har vi en MC for deg. Med Yamaha får du oppleve ekte kjøreglede fra første gang du vrir på gassen!

ATV / UTV

Yamaha er ledende i å gi deg unike måter for å utforske nytt terreng og spennende nye destinasjoner. Yamaha designer, konstruerer, produserer og tester sine ATV-er i den virkelige verden.

SNØSCOOTER

Til hobby eller til arbeid. Vi har snøscootere til alle formål. Ta deg lett frem i røft terreng på vinterstid. Føl friheten når du fyker over snødynene. Yamahas pålitlige snøscootere tar deg frem.

VANNSCOOTER

Våre fremdragende Yamaha vannscooter-modeller tilbyr deg et sprang mot luksus og ytelse. Den perfekte balansen av kraft, smidig kjøring og komfortabel design som er karakteristisk Yamahas vannprodukter.

Få fart på sakene og se våre splitter nye vannscootere.
Kom gjerne innom for en prat.

PÅHENGSMOTOR

Enten du liker spenningen ved vannsport, hyggen ved fisketurer eller bare vil nyte båtlivet om bord, bør du velge den motoren som gir deg optimal glede og trivsel når du bruker båten.
Trenger du hjelp med å velge riktig motor, kontkat oss.

AGGREGAT/SNØFRESERE

Yamahas strømaggregater sørger for at du får den kraften du trenger i kompakt, praktisk og miljøvennlig form.
Energivennlige og med høy driftstid.

Kontakt oss for tips om hvilket aggregat som passer ditt behov.

BÅT

Yamarin er designet for de beste sommerdagen, i henhold til dine behov. Daycruiser og Cross modellene utgjør et komplett utvalg av luksuriøse og funksjonable bruksbåter.
Yamarin er et av de mest anerkjente båtmerkene i Norden.

Yamarinbåter har blitt produsert siden 1972, og i dag er det over 70 000 Yamarin-båter rundt om i verden.