2021 – Sidewinder S-TX GT 146

Det å være ute i løypene eller puddersnøen gir deg opplevelser og følelser du ikke glemmer med det første. Sett deg på setet og nyt kjøringen. Hver enkelt snøscooter er konstruert for førsteklasses manøvrering, ytelse, komfort, økonomi og pålitelighet.

2021 – Sidewinder X-TX LE 146

Det er ingen grunn til å holde seg i løypene med Sidewinder X-TX LE, som er ekstrem i både utseende og ytelse. Den spennende turbodrevne opplevelsesmaskinen kan håndtere alle forhold og utfordrer deg til å gå litt lenger – og raskere!

2021 – SnoScoot ES

SnoScoot ES

Det å være ute i løypene eller puddersnøen gir deg opplevelser og følelser du ikke glemmer med det første. Sett deg på setet og nyt kjøringen. Hver enkelt snøscooter er konstruert for førsteklasses manøvrering, ytelse, komfort, økonomi og pålitelighet.

2021 – SRX 120R

SRX 120R

Det er mulig den ser søt ut, men dette er ikke noe leketøy. SRX 120R både ser ut som, kjennes som og kjører som en Yamaha i full størrelse. Derfor er den også en perfekt måte for ungdommen å bli kjent med snøscooterkjøringens mange gleder.

2021 – Yamaha Sidewinder M-TX 153

Tar deg til nye høyder. Der turbokraften herjer!

Hver tomme av denne premium-modellen lever opp til forventningene! Den revolusjonerende turbodrevne Genesis 180-motoren på 998 cm³, leverer enorm effekt og dreiemoment – uansett høyde eller snøforhold – og den er perfekt tilpasset det avanserte Mountain-chassiset, fjæringen, beltet og skidesignet.

Mye utstyr er også standard, slik som fullstendig Mountain-ergonomi, revers, elektrisk start og hånd-/tommelvarmer, så resultatet er en imponerende og fornøyelig maskin.

2021 – Yamaha Transporter Lite

Å være ute i løypene eller å leke i puddersnø, er en stor opplevelse – det gir deg opplevelser og følelser du ikke glemmer med det første. Så nyt våre snøscootere – hver og en er utformet for å levere verdensledende ytelse, uovertruffen håndtering og overlegen komfort – med økonomi og pålitelighet.

2021 Mountain Max 154

Av og til kommer det en maskin som flytter grensene for tekniske muligheter til nye nivåer, og genuint endrer måten vi kjører på. Den nye Mountain Max er nettopp en slik. Dens avanserte fjæringssystem og nye drivstoffinnsprøytings totakts motor er bare starten på historien.

2021 SXVenom

Velkommen til et nytt nivå av banebrytende spenning som er skreddersydd for hele familien. Lett og manøvrerbar smidighet kalles det, ideell for den yngre generasjon som er på vei opp, eller den erfarne voksne føreren som ønsker en slede som er full av moro og fullpakket med den nyeste teknologien.

2021 SXVenom MTN

Møt vår nyeste fjellerobrer. Ideell for en fersk fører eller en mer erfaren. Her er en slede som er full av dypsnømoro, men som allikevel er fullpakket med den nyeste teknologien. Den spennende nye Venom-serien arver det formidable DNA-et til våre større modeller, så sikker og forutsigbar manøvrering er gitt.

Sidewinder B-TX LE 153

Med mange luksusfunksjoner og en fantastisk turbomotor er denne spesielle LE-versjonen av Sidewinder B-TX 153 en svært imponerende maskin – akkurat det du trenger for å innta terrenget med stil.

Sidewinder L-TX GT 137

Kom deg ut og utforsk med den nye Sidewinder L-TX LE 137 med aggressivt utseende – og ytelse. Denne turboladede løyperaceren for høyhastighetseventyr tar deg lengre – og raskere!

VK Professional II EPS

Denne ikoniske modellen er berømt for førsteklasses ytelse og komfort, og den kommer med elektrisk servostyring med etterkalibrert forstillingskonstruksjon, noe som bekrefter at den er verdens beste nyttesnøscooter.